Castraten

Roepnaam   Ó Malley
Geboren   23 Mei 2020
Kleur   Lilac - BLH c
Bloedgroep   B
Vader   CH. Edgar Allan Poe Vom Oranienbaum
Moeder   GIC. Ter Heide's Yamur
     

 

Ó Malley heeft een aantal jaartjes als dekkater bij ons gewoond, hij heeft voor heel wat gezonde en mega lieve nakomelingen gezorgd. Wij hebben dan ook een aantal poesjes van hem rond lopen. Ó Malley was vanaf het eerste moment al een hele bijzondere kat. Ik zei al snel; deze kat gaat nooit weg.. Ik ga er alles aan doen om hem hier als hij met ''pensioen'' is in de groep te kunnen houden als castraat. Na een tijd als dekkater bij onze andere katers geleefd te hebben kon ik niet wachten totdat hij bij ons op de bank zou liggen tussen de poezen, als open kater ging dat niet. Ik heb hem in Juli 2022 chemisch gecastreerd (echte castratie kon ik nog niet over mijn hart krijgen aangezien zijn kittens zo leuk waren..) Na een aantal weken hebben we hem in de groep gezet, dat was even wennen voor zowel Ó Malley als voor de poezen maar elke dag ging het iets beter en ondertussen is hij helemaal opgenomen in de groep en hoort hij er helemaal bij! Ondertussen heb ik hem toch laten castreren omdat ik het gewoon zo wil houden als het nu gaat. Het is zo genieten met deze lieve teddybeer erbij. 

 


 

Barobrit's Jinthe

Roepnaam: Jinthe
geboren op 1 April 2020
Kleur: Lilac
Vader: Diamond Misiowe Marzenie
Moeder: Kyra of Last Hope

 
Jinthe is bij ons geboren als zorgen kindje, een hele moeilijke start gehad en met volledig flessen raakte zij constant verstopt. Door haar elke dag in een warm badje te doen kwam ze van haar ontlasting af, zo hebben we het volgehouden totdat zij zelfstandig kon gaan eten. Ze was heel erg klein en vanaf het moment dat ze zelf kon eten kwam ze langzaam meer aan. Van het hele nest heeft alleen zij het overleefd samen met haar broertje, haar broertje woont bij mijn zusje, en Jinthe is bij ons gebleven. Ik kon echt geen afstand van haar doen. De band met haar was zo sterk. Jinthe werd de favoriete kat van ons zoontje en tot de dag van vandaag is hun band zo sterk, zodra hij Jinthe roept komt ze meteen aan gehuppeld. Hij doet zoals hij dat noemt '' jinthe feestjes '' met haar, zet overal speelgoed neer met muziek en heeft dan de grootste lol. Wij hebben Jinthe dan ook gesteriliseerd, ik kon het niet over m'n hart verkrijgen om een nestje met haar te gaan doen, als er met Jinthe wat zal gebeuren vergaf ik dat mezelf nooit, Jinthe is van ons zoontje en daarom is ze lekker als castraat bij ons in de groep en hopen we dat ze hier heel oud mag worden.

 


 

Pr. Rootz van het Boeskooltje


Roepnaam Rootz
geboren op 7 Mei 2015
Kleur: Créme
Vader: GIC. Wilson von Baumberg
Moeder: Iliana de pura Sangre

 
Bijzonderheden:

Rootz is onze hartendief een heerlijke knuffelbeer en altijd bij ons in de buurt,
heel makkelijk en vind alles goed!!
                                                                                                                                       Zo gauw hij ons even niet ziet, of in de tuin loopt terwijl wij binnen zijn laat                                                                                                                                               hij luid en duidelijk horen dat hij wil weten waar we zijn. 
                                                                                                                                       Rootz vind het heerlijk om achterthuis te zijn, het liefst ligt hij de                                                                                                                                                                     hele dag op de rand van de vijver of het nou regent of niet.


                                                                                                                                                                             Klik hier voor meer foto's van Rootz.

 


Pr. Crazy-Bailey van Joybimiro 


Roepnaam Bailey
Geboren op 23 Oktober 2014
Kleur: Blauw
Vader: Dassin Foreign Envoy
Moeder: Joy v/d Schaapskooi

Bijzonderheden: 
Bailey is onze eerste brit, en daarom is hij ook heel speciaal.
Bailey heeft echt een eigen wil. Overdag gaat hij zijn eigen gangetje en doet precies waar hij zelf  zin in heeft, dan is hij rustig en heeft af en toe de gekke 5 minuten en vliegt dan even het hele huis door.
's avonds komt hij knuffelen en kopjes geven bij ons op de bank en vind het heerlijk om even lekker gekroeld te worden.                                                                                                                                                                                                                                                                               

                                                                                                                                                                                    Klik hier voor meer foto's van Bailey.