E-Nestje

Naam

Kleur/Geslacht

Geboorte gewicht

Gewicht met 3 weken

Gewicht met 5 weken

Gewicht met 8 weken

Gewicht met 12 weken

Ella - Puck

Blauw - Wit Bicolor
Poes

60 gram

331 gram

436 gram

624 gram

1000 gram

Elayla

Lilac - gen. ticked 
Poes

90 gram

355 gram

454 gram

744 gram

1200 gram

Evy

Blauw - Wit gen. Ticked Bicolor
Poes

70 gram

379 gram

500 gram

725 gram

1180 gram

Eddie-Beer

Blauw - Wit gen. Ticked Bicolor

Kater

99 gram

427 gram

566 gram

779 gram

1290 gram12 weken
ohhhhhhhhh, de weken zijn weer veelste snel gegaan! Volgende week wordt het alweer afscheid nemen. Maaaaaaar, gelukkig niet voorgoed! Evy en Elayla blijven dus beide bij ons in de cattery wonen. Super leuk voor ze natuurlijk want ze blijven samen als zusjes bij ons, dus dat spelen wat ze de hele dag samen doen kunnen ze dus ook blijven doen :) Ik hoop dat ze in de toekomst voor hele lieve/gezonde & mooie nakomelingen gaan zorgen bij ons. 
Dan Eddie-Beer, hij zal bij mijn zusje en zwager gaan wonen. We gaan hem dus ook nog heel vaak zien want hij blijft lekker in de familie, wanneer mijn zusje en zwager op vakantie etc zullen gaan dan komt Eddie-Beer lekker bij ons logeren, ''ga dus maar lekker vaak op vakantie zusje'' haha. Eddie-Beer zal samen komen te wonen met een hond in eerste instantie, en hopelijk zal er bij ons volgende nestje van Chloë nog een lief katertje geboren worden die in de toekomst dan ook daar gaat wonen zodat Eddie-Beer er een maatje bij krijgt. Geweldig dus! Dan onze Ella Die voortaan door het leven zal gaan als ''Puck'', zij gaat bij onze vrienden wonen, en zal daar ook 2 poezenvriendinnetjes krijgen. Een van de poezen die daar al woont is Cato uit ons ''B-Nestje'' ook puck gaat dus een geweldig leven krijgen, en gaan wij ook nog vaak genoeg terug zien als we daar zijn. Dit hele nestje blijft dus ''in de buurt'' zo'n fijn gevoel. Lieve schatjes, wij hebben weer volop genoten van jullie. Jullie zijn zo'n geweldig nestje, zulke rustige karakters en makkelijke kittens. Jullie krijgen gegarandeerd een geweldig leven bij jullie nieuwe baasjes! Het zal toch weer gek zijn als jullie hier weg gaan, maar echt afscheid hoeven we gelukkig niet van jullie te nemen. 9 weken 


8 weken
zulke schatten!! Zo'n ontzettend rustig en braaf nestje. Ze willen maar al te graag in de woonkamer spelen en op de grote krabpaal slapen. Ik heb dus de ren opgeruimd en vanaf nu mogen ze lekker de hele dag, maar ook 's nachts en als ik weg ben vrij rond lopen in huis. 
Ze zijn zo makkelijk, heb met dit nestje echt niks te doen. Super rustige en lieve kittentjes :) Ze hebben vd week ook voor het eerst de tuin ontdekt, met het mooie weer staat nu natuurlijk lekker de deur open. In het begin was dit even spannend en een paar uurtjes wennen, maar al snel hadden ze door hoe leuk het is om met de blaadjes te spelen en over het gras te rennen. Nu vinden ze het dus heerlijk wanneer het lekker weer is en de deur open staat om buiten te spelen. Volgende week is het alweer zover, de eerste controle bij de dierenarts, dan worden ze alweer gechipt, geënt en worden de paspoortjes klaar gemaakt.6 weken
Wat een heerlijk stel! Ze lopen ondertussen bijna de hele dag in de woonkamer, ze voelen zich al te groot voor de ren haha. Wanneer ik weg ben en 's nachts moeten ze gewoon netjes in de ren. Zodra ik dus de woonkamer binnen kom en ze horen me, dan miauwen ze het uit en springen ze tegen het deurtje, dan willen ze zoooooooo graag de ren uit en lekker rennen in de woonkamer. Maar als ze moe zijn trekken ze zich meestal allemaal terug naar de ren en gaan daar dan weer een paar uurtjes slapen. De grote krabpaal is hun grote favoriet, uitproberen hoe hoog ze al kunnen klimmen, het lukt ze al super goed maar soms zitten ze ergens in een mandje en miauwen ze van; ''oei vrouwtje, ik ben toch iets te hoog geklommen en vind het nu eng om weer naar beneden te gaan haha.'' Dan zet ik ze netjes op de grond, maar even later klimmen ze weer lekker omhoog. Geweldige leeftijd vind ik dit, echt nog van die kleine bolletjes, maar al wel echt katjes, ze ontdekken alles, kunnen zich al heerlijk liggen te wassen. Zo schattig! Ook genieten ze nu alle 4 volop van een lekker rauw vleesje, Layla moest daar eerst echt nog niks van weten, tot 5 weken wou zij echt geen hapje vlees. Ik deed dan iets in haar mondje maar ze spuugde het net zo hard weer uit, zij wou echt alleen maar lekker bij mama drinken. Tot een aantal dagen geleden ze ineens aan stukje wat ze uit had gespuugd begon te likken, ''mmmm, dat is toch wel lekker'' en begon van een lepeltje te eten, ik zette haar bij het bordje en even later begon ze lekker mee te smikkelen. Nu is zij de gene die er als eerste bij is als ik met het eten aan kom, kun je toch weer zien hé dat je je echt geen zorgen hoeft te maken als ze nog niet willen eten. Het komt vanzelf :) Ik baalde namelijk de 5e week een beetje dat ze nog niet wou eten, niet eens eraan wou likken. Ze wist niet hoe snel ze weg moest komen als ik het eten neer zetten omdat ze donders goed wist dat ik haar ging pakken om wat in haar bekkie te doen. Zo zie je maar, de gene die het ''laatst'' at, komt er nu als eerste aan om te gaan eten. Weer volop genieten nu en lekker met ze knuffelen, ze gaan het nu ook steeds gezelliger vinden om in de avond lekker bij ons op de bank te liggen.


5 weken
Jejjjjjj, 5 weken... Dit vind ik altijd zo'n leuke leeftijd want vanaf nu mogen ze een beetje de woonkamer gaan verkennen, en als dat goed gaat dan laat ik ze

steeds meer vrij. Het leukste is als ze lekker achter je aan lopen en de hele dag bij je kunnen komen. Vanaf morgen gaan we daarmee beginnen. Het zijn 4 superrrrrrrrrrrr leuke kittens! Ik ben zo dol op dit nestje, ze zijn zoooo leuk alle 4! Ik heb maanden uitgekeken naar de combi Yindi & Diamond, ik had zo gehoopt hier een poesje uit aan te houden als dat geboren zou worden. Nu hebben we 4 poesjes en 1 kater. Ik wou zo graag een blauw-wit poesje, net als papa Diamond. Maar.... Die lilac... Die is toch wel leuk?? Een beetje te leuk! haha. Op dit moment zit het dus in mijn hoofd om zowel Evy (blauw-wit) en Elayla het lilac poesje hier bij ons in de cattery te houden... Ik kan die 2 beide niet laten gaan. Tja, we zullen zien! Nu eerst maar eens lekker genieten van de kittens die op ontdekkingsreis gaan in onze woonkamer, de wereld verkennen buiten de ren :)


Hier zijn wij 4 weekjes (Elyn & Eddie)

4 weken
Ondertussen zijn de kittens alweer 4 weken geweest. Het wordt alleen maar weer leuker, spelen, eten en slapen.... Maaaaar 2 willen nog helemaal geen vleesje eten. Yindi is zo'n ontzettend lieve mama, die ligt het liefst de hele dag bij ze en dus drinken ze nog zoveel  bij mama dat Elayla en Elyn nog helemaal geen zin hebben om gewoon te gaan eten. Eddie & Evy daarin tegen vinden het wel erg lekker. Wel plassen ze allemaal al keurig op de kattenbak, dat dan weer wel.
Zo fijn, want daarom kon ik de ren al wel lekker uitbreiden. Ze genieten nu weer in een speeltuin en spelen zo fanatiek dat ze daarna weer uren moeten bijtanken. Ook de eerste echte foto's zijn gemaakt, die zie je hieronder.3 weken
De weken gaan weer ontzettend snel! Ik heb 2 weken overgeslagen met schrijven hier, maar het is ook zo snel gegaan.
Ik geniet zoooooo van dit nestje, ik heb heel lang uitgekeken naar deze combi en ben dan ook smoor verliefd op dit nestje!
Ze doen het super goed en groeien als kool, Yindi is weer een geweldige mama en verzorgd haar baby's dan ook weer top!
Ze moet wel weer even wennen aan dat ik de kittens nu op de bank pak om mee te knuffelen, het liefst houdt ze ze lekker bij zichzelf en gaat dan ook bij mij in de buurt liggen om alles goed in de gaten te houden. Ik mag alles, maar ze wil het wel graag zien. Zo gauw ze piepen komt ze bij me om ze te wassen, zo lief! 
Het eerste stukje van de ren staat ondertussen ook alweer, ze kunnen dus een beetje meer gaan ontdekken dan alleen de werpkist. Het liefst liggen ze nog met z'n allen in t hoekje van de werpkist, maar af en toe kijken ze even wat verder in de ren. We gaan dan ook beginnen aankomend weekend met een beetje babycat mousse, dat is altijd weer even wennen voor ze, wat anders als mama's melk. Op naar wat nieuws... 13 Maart 2020
Afgelopen Vrijdag op dag 64 van de zwangerschap is Yindi bevallen van 4 kittens. De eerste 3 kittens kwamen ontzettend makkelijk op de wereld maar daarna kreeg Yindi geen weeën meer... Na uren en uren wachten ben ik aan het einde van de dag toch naar de dierenarts gegaan en is het 4e kitten uiteindelijk geboren via een keizersnede. Ontzettend jammer dat dit niet meer lukte op de natuurlijke weg, want dat was voor Yindi natuurlijk ook veel fijner geweest.
Gelukkig ging alles super vlot alleen had kitten nummer 4 een moeilijke start, hij moest ontzettend bijkomen van de keizersnede. Yindi was al snel weer oke, 
dus lekker naar huis zodat mama Yindi haar kittens lekker kon gaan verzorgen in een warme werpkist. Naar enkele uren begon kitten 4 wat meer te bewegen en zelfs uit zichzelf bij mama te drinken. 's nachts lekker op de bank geslapen naast de werpkist zodat ik alles goed in de gaten kon houden, maar ze deden het zo goed, ik hoefde Yindi nergens mee te helpen. Ondertussen zijn ze 4 dagen en groeien al als kool. Het kleinste kitten is zelfs al in gewicht verdubbeld en het katertje van de keizersnede is ook al 50 gram aangekomen! Dat is ontzettend goed met 4 dagen. Ik kan dus op dit moment niet meer doen als volop genieten van Yindi en haar 4 geweldige baby's. Wat ben ik weer trots op mama poes, en wat is het weer fijn om die ''piep'' geluidjes uit de werpkist de hele dag te horen!