B - Nestje

Naam- kleur bandje

Geslacht -
Kleur

Geboorte gewicht

Gewicht met 3 weken

Gewicht met 6 weken

Gewicht met 9 weken

Gewicht met 12 weken

Status

Blossom 

Poes
Blauw

87 Gram

271 Gram

 

 

 

-

Bella - Juultje

Poes
Blauw

67 Gram

368 Gram

656 Gram

1030 Gram

 

Besproken

Brechje - Cato

Poes
Blauw

67 Gram

319 Gram

596 Gram

930 Gram

 

Besproken

Bamboe - Cooper

Kater
Blauw

84 Gram

419 Gram

730 Gram

1100Gram

 

BesprokenKittens 12 weken
En toen was het alweer de laatste update... De 3 heerlijke bolletjes van Whoopy zijn alweer 12 weekjes.. Nog 1 week en dan gaan er 2 verhuizen, als eerste Cato en Cooper en een aantal dagen later gaat ook Juultje naar haar nieuwe gouden mandje. De weken zijn echt voorbij gevlogen, vooral op het laatst.  
Het was zo'n fijn nestje, zo makkelijk en lief! We hadden er echt niks mee te doen, ze vermaken zich prima, spelen met alle andere katten en waren vooral altijd met z'n 3-tjes. De laatste weekjes mochten ze ook lekker de tuin even in overdag, wanneer ik dan de deur open deed keken ze elkaar echt zo aan van; ''komop, we mogen???!!!!!!'' en dan komen ze er echt samen aangerend en racen door de blaadjes achterthuis, dat is natuurlijk geweldig voor ze. En ook ik kan dan echt genieten om ze zo vrolijk te zien rennen in de tuin. Pff, ik ga jullie wel missen hoor!! Ook denk ik dat het voor onze Emmy heel gek zal zijn de eerste dagen, zij is zelf ook nog zo jong, en vind de kittens geweldig. Zij speelt de hele dag met ze alsof het haar eigen zusjes en broertje zijn. Het zal vreemd zijn als haar speelmaatjes straks weg zijn... Maar ik weet ook dat jullie nieuwe baasjes niet kunnen wachten.. 
Alle 3 gaan jullie het ontzettend fijn krijgen, dat weet ik zeker!! Cato komt niet alleen want in haar nieuwe huisje is ook al een poes aanwezig. Cooper gaat wonen bij Barney uit ons A-Nestje en ook daar is nog een andere kat aanwezig, ze komen dus lekker met z'n 3tjes samen. En Juultje gaat verhuizen samen met een kitten uit een bevriende Cattery. Ze zijn even oud, dus gaan tegelijk verhuizen, ook zij zal dus een maatje krijgen. Het gaat jullie goed, ik heb echt van jullie genoten lieve kittens.


Foto 1 is; Bella - Foto 2 is; Brechje - Foto 3 is; BamboeKittens 10 Weken
Afgelopen week zijn de kittens voor hun eerst enting, chip en gezondheidscheck naar onze dierenarts geweest. Ze deden het super goed en zijn helemaal gezond verklaard! Ze vonden het hartstikke gezellig op de tafel bij dierenarts Bob, Hij vond de kittens ook super leuk.
Ze eten ondertussen volop brokjes en krijgen daarnaast natuurlijk ook nog rauw vlees, dit vinden ze heerlijk. Ze groeien super goed, en het zijn echt 3 lieve knuffelbeertjes.

Foto 1 is; Bella - Foto 2 is; Brechje - Foto 3 is; BamboeKittens bijna 9 weken oud
Een hele klus om ze zo op de foto te krijgen, maar oh wat is het dan heerlijk om die foto's terug te kijken.

Ik ben zo verlliefd op dit nestje.... Wat gaat dit moeilijk worden als ze over een aantal weken gaan verhuizen.  Ze zijn zoooo leuk en lief. 
Ik wil ze alle 3 wel houden, maarja.... Dat kan ik de nieuwe baasjes niet aan doen hé?????????? hahaha


Foto 1 is; Bella - Foto 2 is; Brechje - Foto 3 is; BamboeKittens 7 weken
De weken vliegen weer voorbij en de 3-ling wordt alweer zo groot. Ze lopen nu de hele dag vrij door het hele huis. Alleen snacht's slapen ze nog lekker knus in de kittenren. Het is een groot feest voor ze om de hele dag in zo'n grote ruimte te mogen spelen en slapen. 

Ze zijn helemaal niet bang voor de grote poezen en racen met zn 3en door het hele huis, mama Whoopy heeft geen moment rust want rent er vrolijk achteraan en vind het soms nog maar gek dat haar kindjes zoveel kunnen en niet meer de hele tijd met z'n 3-tjes op een hoopje liggen te slapen. Af en toe is er nog zo'n moment dat ze heerlijk tegen mama aan kruipen, maar dit is van korte duur.  
Het eten gaat ook heel goed, ze genieten volop van hun rauwe vleesje, ook gaan ze zelfs als op de grote kattenbak!


Kittens 6 weken

Foto 1 is; Bella - Foto 2 is; Brechje - Foto 3 is; Bamboe

De kittens doen het zo ontzettend goed. Ze eten heerlijk hun vleesje, spelen veel en zijn super ondernemend. Wanneer ik de ren open doe komen ze eraan gerend om erover heen te klimmen en lekker in de woonkamer te ravotten. Natuurlijk mogen ze nog niet de hele dag in de woonkamer lopen, ze moeten nog veel slapen en goed groeien en wanneer ze in de woonkamer zijn vergeten ze dat want zijn ze veelste druk met elkaar. De grote poezen moeten wel weer even wennen aan die kleintjes die hun rust verstoren haha. Mama Whoopy vind het ook nog maar gek als haar babý's door de woonkamer lopen, zij houd ze het liefst nog een beetje bij elkaar en wil graag de controle hebben. Dit lukt niet meer altijd nu ze gewoon voor haar weg rennen en zich dan verstoppen onder de kast zodat mama ze niet kan pakken. Met haar pootjes en miauwend ligt ze dan onder de kast te gleuren en te roepen. Het is een heerlijk stel.12 Oktober 
We hebben een hele heftige week achter de rug.....
Kitten Blossom bleef zoals ik in mijn vorige bericht al had verteld telkens wat kleiner... Ook begon het me afgelopen week op te vallen dat ze snel moe was en weer lekker ging liggen als de andere 3 nog volop aan het spelen en rennen waren. Haar ademhaling was erg snel, en ik vertrouwde het niet.
Ik ben dus op controle geweest bij de dierenarts waar we hoorden dat haar hartje niet goed klonk. Ik heb een afspraak gemaakt bij de wagenrenk voor een echo van haar hart en daar kon ik vandaag terecht. Ons kleine meisje bleek een behoorlijk gaatje in haar hart te hebben, dit verklaarde alles.. Haar snelle ademhaling, snel moe en moeite met ademhalen. Ze zal snel achteruit gaan en hier absoluut niet lang meer mee kunnen leven, we hadden dus geen andere keuze dan afscheid te nemen van haar.. Ze was nog maar 5 weekjes oud, en dan denk je dat ze in het begin is van een hopelijk heel mooi leventje..... Lieve Blossom, ik hoop dat je toch een fijn maar veelste kort leventje bij ons hebt gehad. Wat een verdriet, en wat doet dit ongelooflijk veel pijn...


Kittens 3 weken
De kleintjes van Whoopy groeien als kool, alleen Blossom is nog wat kleiner, maar vandaag hebben ze voor het eerst wat mousse gekregen en was Blossom de eerste die meteen begon te smikkelen, dus zal zij het straks wel weer inhalen. 
Het gaat super goed met ze, de ren staat en de kittens zijn nu over de werpkist heen geklommen, en zijn de nieuwe omgeving een beetje aan het verkennen. Het is natuurlijk best spannend zo'n grote ruimte ineens, het is vallen en opstaan tijdens het rond hobbelen.


Kittens 2 weken
Vandaag zijn de 4 baby's van Whoopy alweer 2 weekjes. Het gaat super goed met dit heerlijk stel. Ze groeien goed, en ik hoef nergens mee te helpen. Whoopy doet alles zelf en ik kan er heerlijk naast zitten kijken en whoopy een beetje aandacht geven, wat ze erg fijn vind.
De kleintjes beginnen nu echt de hele werpkist rond te kruipen en staan zelfs al een beetje op hun pootjes, ze proberen echt rond te lopen. 
Nog een weekje en dan ga ik het eerste stukje van de ren opzetten.


Kittens 1 week 
Vandaag zijn de kittens alweer 1 weekje oud. De week is voorbij gevlogen en ik kan alleen maar genieten van mama met haar kleintjes. Whoopy doet het zo goed en ik hoef nergens bij te helpen. Ze verzorgd ze geweldig, af en toe gaat ze lekker even naar buiten en heeft ze even tijd voor zichzelf, wanneer de kleintjes lekker met een vol buikje een paar uurtjes liggen te dromen. Wanneer Whoopy weer bij ze gaat liggen worden ze wakker om hun buikjes weer te vullen en vervolgens lekker tegen het warme lichaam van mama aan te kruipen en weer in slaap te vallen. Wat is dit toch mooi om te zien!!
Kittens 3 dagen oud
Afgelopen Donderdag 6 September is onze Whoopy bevallen van 4 blauwe kittens. Alles is goed gegaan, mama en haar kittens doen het super goed. Whoopy is een geweldige mama en zorgt heel goed voor haar baby's. Ze ligt er bijna de hele dag bij, alleen wanneer ze even honger of dorst heeft komt ze even uit de werpkist. Ik geef haar dan vaak wat lekkers of een extra bakje vers vlees want dat mag ze best hebben nu ze voor haar 4 kindjes moet zorgen.  Ook vind Whoopy het heerlijk als ik even bij de werpkist kom zitten om haar even lekker te kroelen en aandacht te geven.
Wat zijn we blij dat we nu zo mogen gaan genieten van dit mooie nestje.