G-Nestje

 

 

Naam

Kleur/geslacht

Geboorte gewicht

Gewicht met 3 weken

Gewicht met 6 weken

Gewicht met 9 weken

Gewicht met 12 weken

Status

George

Blauw - kater

74 gram

428gram

 730gram

1110gram

1430gram

Besproken

Gino

Blauw - kater

78 gram

262gram

560gram

820gram

1140gram 

Besproken

Gaudi

Blauw - kater

75 gram

319gram

615gram

950gram

1270gram

BesprokenVerhuisd
Even een paar weekjes niet geschreven hier en de kittens van ons G-Nestje zijn ondertussen ook alweer verhuisd. Ze wonen alweer 1.5e week in hun nieuwe huisje en doen het zo ontzettend goed! Gino en George zijn samen verhuisd en hebben echt een geweldig huisje gekregen samen! Ze spelen de hele dag en ik vind het natuurlijk weer geweldig dat er 2 samen zijn verhuisd. Ook Boaz is niet alleen in zijn nieuwe huisje want ook daar woont al een kitten van ondertussen 6 maandjes. Boaz en zijn nieuwe vriendje moesten heel even aan elkaar wennen maar ook toen hadden ze elkaars vertrouwen al gewonnen en gingen steeds meer samen spelen. Ondertussen liggen ze samen te slapen en kunnen het maar al te goed vinden met elkaar! Al met al heeft dit nestje ook weer een toekomst in hun gouden mandjes en hebben wij uiteraard weer ontzettend veel van ze genoten!!!!!!!


9 weken
Oeps, we zijn alweer 4 weekjes verder en ik ga nu pas weer wat schrijven. De weken zijn zo snel gegaan, ik wist niet eens dat ik al zoveel weken geen update heb geplaatst over de 3 boefjes. Wat een ontzettende lieve kittens zijn dit toch weer van Whoopy! Ook Whoopy is nog steeds een super lieve mama, ze is veel samen met haar kittens, leert ze super veel en speelt continu met haar 3 ventjes + bonis kitten van Kyra. De ren is ondertussen ook weer opgeruimd dus ze lopen heerlijk los de hele dagen en dat is natuurlijk groot feest voor ze. Spelen, rennen, eten en slapen. Morgen gaan we naar de dierenarts, het eerste ritje in de auto en dan worden ze voor het eerst onderzocht, worden gevaccineerd en krijgen een chipje. We zullen zien hoe dat gaat, maar ik ga er vanuit dat het deze bikkels niks uit maakt en ze gewoon weer vrolijk door gaan :) 5 weken

De 3 prinsjes zijn ondertussen al lekker gegroeid! Ik heb even weinig geschreven aangezien ik de laatste weken druk ben geweest met de kittens en de rest erom heen. Zoals ik al eerder aan heb gegeven hebben de 3 ventjes er een ''zusje'' bij die ik volop heb geflest, vandaar dat ik even weinig bezig ben geweest met het updaten van de website. Het gaat ondertussen ook super goed met haar. Met z'n 4-tjes hebben ze het super fijn, de 3-ling is druk bezig met het ontdekken en het kleine meisje dat 2 weken jonger is probeert af en toe mee te doen. Ze beginnen lekker rond te rennen in de ren, klimmen in de kittenpaaltjes en spelen al echt met elkaar. Ó Malley, onze kater van 4 maandjes vind ze helemaal geweldig, hij is de halve dag te vinden in de kittenren. Zodra de kittens wakker zijn en beginnen te spelen komt hij de ren meteen weer in, hij speelt volop met ze maar verzorgd ze ook, even een goede wasbeurt van Ó Malley en ze kunnen weer verder, haha. 
De kittens worden nu alleen maar leuker, ik geniet altijd zo als ze 4 weken zijn geweest en alles gaan leren. Ze eten ondertussen ook al lekker, en hebben vanmorgen voor het eerst rauw vlees gehad. Dit viel gelukkig meteen al goed in de smaak!


2 weken
De 3-ling van Whoopy is ondertussen alweer 2 weken geweest. Ze doen het ontzettend goed, Whoopy is super gek met haar baby's en verzorgd ze de hele dag. Ze groeien goed en kijken al lekker rond. Ondertussen is Kyra ook bevallen van 1 kitten, helaas bleek haar kitten de melk niet alleen aan de gang te krijgen en toen ze 3 dagen was heb ik haar en mama Kyra bij Whoopy en de kittens in de werpkist gelegd. Dit gaat ontzettend goed en beide mama's vinden het helemaal prima. Ze verzorgen nu de kittens samen, de kittens hebben nu gewoon 2 mama's. Hoe luxe wil je het hebben?! :) 
Wie weet krijgen de kittens van Whoopy de melk van Kyra ook nog aan de gang, dan hebben ze ook nog een 2e melkbar, zoniet dan kan Kyra ze gewoon lekker verzorgen en kan Whoopy de kittens laten drinken. De 3-ling heeft er ondertussen dus gewoon een zusje bij haha. 6 September 2020
Afgelopen Woensdag op dag 65 van de zwangerschap is Whoopy bevallen. 3 gezonde kittens kwamen op de wereld, maar helaas ook 3 kittentjes die niet in leven waren.. Soms zit het allemaal niet mee, maar gelukkig mag Whoopy wel genieten van 3 baby's. We zijn nu een aantal dagen verder en ze doen het gelukkig alle 3 goed, maar ook mama Whoopy is een lief tevreden moedertje. De bevalling zit er dus weer op, ik ben altijd blij als we een aantal dagen verder zijn en de kittens een beetje stabiel zijn, op naar de komende dagen met hopelijk kittentjes die lekker aankomen en heerlijke sterke bolletjes worden door de goede verzorging van moeder Whoopy.