I - Nest

Naam

Kleur

Geslacht

Status 

Ivette

Blauw
BRI a

Poes

Besproken (Nederland)

Indy

Blauw 
BRI a

Poes

Besproken

(Portugal)

Ivy

Blauw
BRI a

Poes

Besproken

(Nederland)

Ice

Lilac
BRI c

Kater

Besproken (Nederland)

Ibbe

Lilac 
BRI c

Kater

Besproken (Nederland)

 

.12 weken
Mijn zorg voor deze 5 geweldige lieve en leuke kittens zit er alweer bijna op. 12 weekjes zijn ze alweer, dus het is alweer bijna tijd om te gaan verhuizen.
Ik zal ze gaan missen hier, maar niet voor lang... Tenminste 4 van hen niet, 2 kittens gaan namelijk bij mijn zwager en schoonzus wonen; Hoe leuk is dat? Ik blijf ze dus gewoon nog zien. En 2 kittens blijven bij ons in de straat wonen, een paar deurtjes verder. Geweldig dus! Alleen Indy, zij zal naar England gaan verhuizen en zal daar een andere Cattery gaan versterken. Ik hoop  dat ze daar een heel fijn leventje gaat krijgen! Gelukkig is dit niet het enige nestje wat we op dit moment hebben, en kunnen we dus nog wel verder genieten :)


8 weken

En we zijn weer een aantal weekjes verder. Wat een geweldig nestje is dit toch! Zo lief, allemaal knuffelbeertjes, zo makkelijk, en zoooooo genieten van deze mooie kittens. Volgende week alweer de 9 weken, dus tijd voor een bezoekje aan de dierenarts. Maar weer hopen dat alles goed is met onze 5-ling. 
Ook weer even wat mooie foto's gemaakt die zijn hieronder te zien.6 weken
De afgelopen weken rustig geweest op de website en even niks geschreven, dit doordat het ff wat minder ging met het andere nestje, veel zorgen en druk geweest. Verder ga ik er hier niet over schrijven, dat is te lezen bij “J-Nestje) hier gaat het tenslotte over het I-Nestje. Het gaat ontzettend goed met dit nestje, ze groeien als kool en racen het liefst de hele dag de kamer door. Af en toe moeten ze gewoon nog lekker even in de ren blijven om ook goed te kunnen slapen, maar zodra ze het slotje van de ren open horen gaan weten de niet hoe snel de eruit moeten klimmen. Geweldige leeftijd is dit altijd. Volop genieten en natuurlijk weer even wat foto’s gemaakt die hieronder te zien zijn.

1 week
De kittens zijn 1 weekje oud vandaag, super fijn als de eerste week erop zit en ze het allemaal zo goed doen. Dat geeft toch altijd wat meer rust als ze iets minder kwetsbaar zijn en er wat steviger uit zien. Ze doen het super goed, groeien als kool. Mama Chloë heeft echt slagroom :) 
De gewichtjes gaan goed, en nu gaan de oogjes open over een aantal dagen. Da blijft altijd een van de bijzondere momenten!
We hebben wat foto's gemaakt van onze 5-ling: ....
5 dagen
Op dag 65 - uitgerekende datum, is Chloë bevallen van 5 kittens. De bevalling begon savonds, en binnen een aantal uurtjes waren er 5 gezonde kittens ter wereld gekomen. 3 blauwe poesjes en 2 lilac katers. Het gaat super goed, we zijn ondertussen 5 dagen verder en ze groeien als kool! Ik ben altijd blij als die eerste dagen voorbij zijn en ze heel iets minder kwetsbaar zijn, al zijn ze dat natuurlijk nog steeds! Maar de eerste dagen zijn altijd spannend en hopen dat alles goed gaat met de kleintjes. Wij zijn blij dat er weer kittens bij ons op mogen groeien en genieten natuurlijk weer met volle teugen! 


Kittens net geboren