I - Nest

Naam

Kleur

Geslacht

Status 

Ivette

Blauw
BRI a

Poes

Besproken

Indy

Blauw 
BRI a

Poes

Besproken

Ivy

Blauw
BRI a

Poes

Optie

Ice

Lilac
BRI c

Kater

Optie

Ibbe

Lilac 
BRI c

Kater

Optie

 

.6 weken
De afgelopen weken rustig geweest op de website en even niks geschreven, dit doordat het ff wat minder ging met het andere nestje, veel zorgen en druk geweest. Verder ga ik er hier niet over schrijven, dat is te lezen bij “J-Nestje) hier gaat het tenslotte over het I-Nestje. Het gaat ontzettend goed met dit nestje, ze groeien als kool en racen het liefst de hele dag de kamer door. Af en toe moeten ze gewoon nog lekker even in de ren blijven om ook goed te kunnen slapen, maar zodra ze het slotje van de ren open horen gaan weten de niet hoe snel de eruit moeten klimmen. Geweldige leeftijd is dit altijd. Volop genieten en natuurlijk weer even wat foto’s gemaakt die hieronder te zien zijn.

1 week
De kittens zijn 1 weekje oud vandaag, super fijn als de eerste week erop zit en ze het allemaal zo goed doen. Dat geeft toch altijd wat meer rust als ze iets minder kwetsbaar zijn en er wat steviger uit zien. Ze doen het super goed, groeien als kool. Mama Chloë heeft echt slagroom :) 
De gewichtjes gaan goed, en nu gaan de oogjes open over een aantal dagen. Da blijft altijd een van de bijzondere momenten!
We hebben wat foto's gemaakt van onze 5-ling: ....
5 dagen
Op dag 65 - uitgerekende datum, is Chloë bevallen van 5 kittens. De bevalling begon savonds, en binnen een aantal uurtjes waren er 5 gezonde kittens ter wereld gekomen. 3 blauwe poesjes en 2 lilac katers. Het gaat super goed, we zijn ondertussen 5 dagen verder en ze groeien als kool! Ik ben altijd blij als die eerste dagen voorbij zijn en ze heel iets minder kwetsbaar zijn, al zijn ze dat natuurlijk nog steeds! Maar de eerste dagen zijn altijd spannend en hopen dat alles goed gaat met de kleintjes. Wij zijn blij dat er weer kittens bij ons op mogen groeien en genieten natuurlijk weer met volle teugen! 


Kittens net geboren