J-Nest

Naam

 

Kleur

 

Geslacht

Status

 

 

 

 

 

Joek

Lilac-White Bicolor
BRI c03

Kater

Optie

Jolie

Lilac
BRI c

Poes

Observation4 weken

 

Het is een aantal weken stil geweest zonder updat.. Helaas is niet alles zo gelopen als we altijd hopen en gaat er vaak genoeg wat mis. Kyra had geen melk, de kittens lagen bij het nest van Chloë maar ik voedde ze volledig met de fles elke paar uur. Helaas hebben 2 kittens het na 1 week niet gehaald en zijn nu 2 hele mooie sterretjes.. Veel verdriet en onzekerheid met de hoop of de andere 3 het wel zouden halen. Bij 2 was het nog wat onzeker met verstopte buikjes door de “kunstmelk” veel masseren, in warme badjes voor ontspanning en maar hopen dat het goed zou gaan. Gelukkig gaat het goed en zijn ze er alle 3 nog! Ondertussen nemen ze wat hapjes van de babypaté, en nu maar hopen dat ze heel snel goed gaan groeien en alleen maar stappen vooruit gaan maken. Ik heb daarom dus de afgelopen weken even niet zoveel behoefte gehad aan het schrijven op de website aangezien ik gewoon druk was met de kittens. Dan blijft de website even links liggen. Ondertussen ga ik weer proberen elke week een update te schrijven met hopelijk alleen maar positieve berichtjes! De 3 hobbelen een beetje mee met de 2 weken oudere kittens van Chloë maar dat gaat hartstikke goed.

 3 dagen
Afgelopen week is Kyra bevallen van 5 kittens. Een verassing want bij het 4e kitten dacht ik toch echt dat ze klaar was, zo relax en ontspannen. Na een uurtje ben ik een beetje op gaan ruimen en alles weer netjes gemaakt. En plots in een paar minuten tijd kwam er nog een 5e kitten achteraan. Een verassssssing dus. 
Een super fijne en makkelijke bevalling. De kittens zijn nu 3 dagen en het is nu wel even druk druk, Kyra heeft niet veel melk en de kittens zijn dus de eerste 2 dagen afgevallen. Nu dus meehelpen met de verzorging en de kittentjes flessen. Hopelijk zijn ze vanavond aangekomen en gaan we het op deze manier verder doen zonder zorgen.. We zullen zien de komende dagen. Voor nu voelt Kyra zich een goede mama, ze is ontzettend lief voor haar kindjes en ook is de 5-ling heel tevreden.