K-nest

  

Naam

Kleur

Geslacht

Status

Khala

Blauw-Wit Bicolor BRI a03

Poes

Besproken

Kess

Lilac-Wit Bicolor BRI c03

Poes

Blijft in de cattery

Khaleesi

Blauw-Wit Bicolor BRI a03

Poes

Besproken

Kayne

Blauw
BRI a

Kater

Besproken

 
12 weken
Het afscheid is alweer in zicht, de kittens hebben allemaal hun 12 weken enting gehad en zijn volledig gezond verklaard. Volgend weekend gaan Khala en Kayne samen verhuizen. Ze blijven samen, en daar ben ik natuurlijk super blij mee.
Khaleesi mag nog wat langer blijven aangezien zij naar een Cattery in Frankrijk zal verhuizen en pas met 16 weekjes weg mag. Helemaal niet erg natuurlijk want onze Kess blijft hier in de cattery. De zusjes kunnen dus nog even een paar weekjes samen spelen :) We hebben ontzettend genoten van dit nestje, wat een schatten zijn het, en wat een leuke kittens. Het eerste nestje van Evy maar ook van onze Ó Malley. Hopelijk gaan er nog veel van deze leuke kittens volgen:)


10 weekjes
oepssss, heel lang niks geschreven. Drukke weken, en dan ook nog veel aandacht willen geven aan de kittens en dan schiet de website er even doorhen.
Ik ga nu even een update geven en foto's plaatsen die ik vandaag heb gemaakt. Het gaat ontzettend goed met de kittens, ze hebben ondertussen alweer hun eerste vaccinatie gehad, chip zit erin, de paspoortjes zijn klaar en ze zijn alweer een heel stuk verder dan alleen de werpkist en ren. Ondertussen lopen ze natuurlijk door het hele huis en ook de tuin vinden ze geweldig. Lekker achter elkaar aanrennen door het gras en de struiken. Het is weer genieten van de kittens zoals altijd. Hieronder wat nieuwe foto's van de knapperds:
8 weekjes
4 weekjes
Wat een gewellldig nestje is dit! Het eerste nestje van onze kater Ó Malley maar ook het eerste nestje van mama Evy. Het zijn echt dotjes.
En wat ook nog eens super bijzonder is, dat is dat Evy samen moedert met haar moeder Yindi. Yindi is vorige week bevallen van 1 kitten, Yindi wilde niet alleen voor haar eigen kitten zorgen maar sprong steeds bij Evy in de werpkist om daar mee te kunnen moederen. Ik heb ze met z'n allen samen gelegd en dat gaat geweldig goed. Yindi en Evy wisselen elkaar telkens af, zo bijzonder om te zien! Dan ligt de een bovenop de werpkist en dan weer de ander. Telkens ligt 1 van hen bij de kittens, maar ook gaan ze geregeld samen bij alle kittens liggen. Zo'n mooi gezicht! Ondertussen eten de kittens van Evy al een beetje babymousse en dat beginnen ze steeds lekkerder te vinden :)
2 weken1 week
Vorige week zijn de kittens van Ó Malley en Evy geboren, een nestje waar ik ontzettend naaruit keek aangezien dit het eerste nestje is van onze kater Ó Malley, maar ook het eerste nestje van Evy. Super spannend en benieuwd dus wat hier voor'n kittens uit zouden komen, en wat ben ik blij! Zo'n mooi nestje, en ook voor de eerste keer dat er in onze cattery een kitten met de kleur Fawn is geboren. Het is mega erg genieten, Evy is een top moeder! Ze verzorgd haar kindjes zo goed en ze groeien lekker. Op naar hopelijk heel veel weekjes genieten van dit mooi stel!


Geboortedag