L-Nest

Naam

Kleur

Geslacht

Status

Lobke

Lilac 
BRI c

Poes

Besproken (Frankrijk)10 weken
Ondertussen is Lobke ook alweer 10 weekjes, ze heeft vorige week haar eerste enting gehad samen met de kittens van ons K-Nestje, (die kregen de 12 weken enting op dat moment) Het gaat super goed met haar, ze zult niet zeggen dat zij op dit moment  het jongste kitten hier in huis is, het is echt net alsof ze bij de kittens van het K-Nestje hoort die een dikke 3 weekjes ouder zijn...
Lobke zal als zij 16 weekjes is naar Frankrijk gaan verhuizen, ze zal dus nog een aantal weken bij ons blijven. Maar dat vinden we natuurlijk heeeeeeelemaal niet erg.


7 weken
Net als bij het K-Nestje heb ik ook hier even een tijdje geen update's geschreven ivm de drukte de afgelopen weken. Maar ook met dit meisje gaat het onwijs goed, ze is de enige in haar nestje maar heeft natuurlijk de kittens van het K-Nestje, sinds het begin zijn ze al met elkaar opgegroeid en ondanks dat ze 3 weekjes ouder zijn maakt dat voor Lobke niks uit, ze groeit helemaal samen op met hun en je kunt eigenlijk niet eens zien dat ze jonger is, ze doet net zo leuk mee :) nieuwe foto's van Lobke: 5 weekjes1 week
Wat een verassing.. Al die weken verwacht dat Yindi niet zwanger was, totaal niet meer bij na gedacht dat het wel zo zou zijn aangezien ze tot 9 weken zwangerschap geen buikje had en ook helemaal geen ander karakter, wat Yindi normaal tijdens de zwangerschap wel heeft.
1 dag voor de uitgerekende datum zag ik ineens wat bewegen in haar buik, ik leg m'n hand erop en voel duidelijk een bewegend kitten. Wat een lol! Yindi bleek dus toch zwanger te zijn, snel de werpkist neer gezet en 2 dagen later beviel ze van een heel gezond lilac meisje.
Vandaag is ze alweer 1 week oud en het gaat onwijs goed! Ook hebben we een nestje van Evy, haar kittens zijn al een stukje ouder. Yindi is hier echt altijd de top moeder die zo graag mama wil spelen. Zij vond het dan ook helemaal niks dat ze maar voor 1 kindje mocht gaan zorgen en bleef de eerste dagen continu bij Evy en de kittens te zorgen en ging alleen maar daar bij liggen. Als ik haar daar weg haalde en weer bij haar eigen kitten neerlegde was ze zo ontzettend onrustig dat ik na 3 dagen heb besloten om het kleine ukje maar bij de kittens van Evy neer te leggen. Ennnnnnn, dit gaat geweldig!!! Lobke drinkt super goed, komt geweldig aan in gewicht, en dat ondanks dat ze nu 3 grote zussen en 1 grote broer heeft die ook graag gebruik maken van de melkbar. Lobke wurmt zich er gewoon tussen maar de groten drukken haar ook helemaal niet weg. Yindi en Evy, ook nog eens moeder en dochter. Zorgen samen voor de 5 kittens, en dat is zo'n mooi gezicht. Ze wisselen elkaar continu af, dan ligt de een erbij en kijkt de ander toe vanaf de bovenkant van de werpkist en na een aantal uurtjes wisselen ze weer om. Mooier kan toch niet??!!!! Maar ook lekker samen in de werpkist zorgen voor de kittens vinden ze heerlijk :) Wat is dit weer genieten.