N-Nestje

 

Naam

Kleur

Geslacht

Status

Barobrit's Nero

Blauw-Wit Bicolor 
BSH a 03

Kater

Besproken

Barobrit's Nino

Blauw-Wit Bicolor 
BSH a 03

Kater

Besproken

Barobrit's Nalini

Blauw-Wit Bicolor 
BSH a 03

Poes

Besproken

Barobrit's Noxx

 Blauw-Wit Bicolor 

BSH a 03

Kater

Blijft in de cattery

Barobrit's Nolah

 Blauw-Wit Bicolor 

BSH a 03

Poes

Besproken14 weken
Vorige week zijn 2 van de 5-ling samen verhuisd naar hun for-ever huisje :) 
Nalini en Nolah zullen nog even blijven aangezien ze naar het buitenland verhuizen en ze daarvoor 16 weekjes moeten zijn.
Ennnnnnnnnnnnnn, Noxx blijft bij ons! Wat een schoonheid, en een echte look-a-like Holly <3 
Holly (de mama van Noxx) is gewoon mijn bijzonder mooie meisje, mijn droom was een kitten dat net zoals als haar zou zijn, en jahoor die heb ik nu maar dan ook nog in een kater. Noxx zal dus in de toekomst hopelijk voor geweldige nakomelingen gaan zorgen!


11 weken
De 5 bicolor kittens van Holly zijn alweer 11 weekjes, nog even en dan gaan ze straks alweer verhuizen.. Ze hebben hun eerste bezoekje aan de dierenarts ondertussen ook alweer gehad en zijn allemaal gezond verklaard.. Maar ik had ook niet anders verwacht, 5 lekkere ondeugende kittens die de speelruimte samen gebruiken met het O-Nestje, 10 kittens dus die lekker achter elkaar aan rennen de hele dag, maar dat is alleen maar genieten!!

 


6 weken
Wat een ontzettend lief nestje is dit weer. Mama Holly is een van onze favoriete poezen en al haar kindjes hebben het zelfde karakter. Echt helemaal geweldig! Zo makkelijk en je kan alles met ze doen, ze vinden t allemaal prima. Echt kleine knuffelkontjes. Ze zitten in de ren, maar eigenlijk vinden ze zichzelf daar veelste groot voor haha. Ze willen het liefst al de hele dag spelen in de woonkamer, zodra ik het deurtje van de ren open doe klimmen ze meteen over het deurtje heen en racen door de woonkamer met z'n 5en. Nergens bang voor, en alsof ze al weeeeken ouder zijn haha.


4 weken
wat een lieve kittens, ze spelen de hele dag met elkaar, en zodra ik bij ze sta willen ze het liefst allemaal over de ren heen klimmen om naar me toe te komen. Echt een super leuk nestje weer.. Ze zijn alweer 4 weekjes, ze eten ondertussen allemaal babypaté en vd week gaan we dan beginnen met rauw vlees. Ze worden ontzettend leuk en we hebben dus weer wat foto's gemaakt gisteren:
3 weken
de 5 heerlijke bolletjes van Holly zijn alweer 3 weekjes. Wat een heerlijke moppies, ik hou echt van blauw-witte kittens, en wat geniet ik als ik dan de werpkist in kijk en gewoon 5 blauw-witte kittentjes rond zie kruipen. Ze beginnen heel iets op hun pootjes te staan nu en binnenkort gaan we beginnen met het aanbieden van babypaté, dat gaat weer een mooie smeerboel worden met z'n 5en, en we zullen zien wie er als eerste begint te smikkelen. Holly heeft nog steeds niet super veel melk en ik fles de kittens dan al die tijd al 3 keer per dag, op deze manier groeien ze genoeg en gaat het helemaal top. Holly is verder een super mama en ligt zoveel bij haar kindjes, ze geniet volop net zoals wij dat doen.


1 week

Wat een geweldig nestje. De 5-ling is alweer 1 weekje oud, de oogjes gaan ondertussen open, en met 3 keer per dag bijvoeden groeien ze prima :) Holly heeft niet super veel melk, en op deze manier gaat het gelukkig super goed. De kittens krijgen lekker van beide wat. Het zijn 5 gezonde lieve kleine bolletjes, op naar de 3 weken, zodat ze kunnen gaan eten en die spannende eerste weken weer voorbij zijn.


4 dagen oud
Afgelopen week is mijn lieve en bijzondere poes Holly op dag 65 bevallen van 5 gezonde kittens. 5 Blauw-Witte Bicolor kittens. Ik heb ontzettend uitgekeken naar dit nestje, en ben heeeeelemaal verliefd op de 5 kleine bolletjes. Holly heeft niet zo heel veel melk helaas en de kittens groeien dus niet zo top, ik ben dus bij gaan flessen en kijk het nu een beetje aan hoeveel ze per dag extra nodig hebben om goed in gewicht aan te komen. Hopelijk gaat dit allemaal goed de komende tijd en ik kan niet wachten tot we een paar weekjes verder zijn en ze wat sterker zijn.