O-Nestje

Naam

Kleur

Geslacht

Status

Oilily

Blauw
BRI a

Poes

Besproken

Ocean

Blauw
BRI a

Poes

Besproken
Ona

Blauw
BRI a

Poes

Besproken

Oline

Blauw-Wit Bicolor
BRI a03

Poes

Besproken

Onix

Blauw-Wit Bicolor
BRI a03

 Kater

Besproken


13 weken
Aankomend weekend zullen alle kittens verhuizen. Oilily zal samen verhuizen met Ona| Ocean zal samen verhuizen met Oline en Onix verhuisd naar een huisje waar al een jong kattenvriendje op hem staat te wachten. Dus ze gaan een geweldig fijn leventje tegemoet. Heel veel geluk in jullie nieuwe huisjes lieverds.


9 weken

ondertussen zijn we alweer een tijdje verder, de 5-ling doet het super goed. Samen met de kittens van het N-Nestje spelen ze de hele dag. Een geweldig mooi stel, en super makkelijke kittens! Ze eten goed, groeien goed en worden Donderdag alweer voor de eerste keer gevaccineerd. Zoals het er nu uitziet zal Onix bij ons blijven wonen :)


4 weken
Lieve kleine bolltjes, alweer 4 weekjes geweest. Deze kleintjes willen nog niet eten, ze vinden de mama van melk nog steeds veelste lekker en aangezien mama meeeer dan genoeg melk heeft is dit gewon nog even voldoende voor ze en weigeren ze vast voedsel. We proberen het gewoon elke dag, en ze gaan het vanzelf wel lekker vinden. Het gaat super goed, ze groeien als kool en ik kan niet wachten tot ze oud genoeg zijn om in de ren te gaan bij de andere kittens. Dan kunnen ze lekker samen spelen :) 


2 weken
De kittens van Layla zijn 2 weekjes, wat een wonder nestje is dit.... Mama heeft zoveel melk, binnen de kortste keren zaten ze op de 200 gram, terwijl 2 kittens geboren zijn met super lage gewichtjes van 65 en zelfs een met 52 gram, 52 heb ik nog nooit eerder mee gemaakt dat ze vanaf dag 1 zelf de kracht hebben om te drinken en gewoon minimaal 10 gram per dag aan te komen, maar dit meisje deed het gewoon! Wat een kleine wondertjes :) Geweldig dit, echt genieten.4 dagen
Watttttttt een droom nestje is dit, wat zo spannend begon, gaat nu zo geweldig mooi. Op dag 63 van de zwangerschap kreeg Layla weeën.. (Even over haar vorige nestje!) Haar vorige nestje was een grote nachtmerrie. Bij de vorige zwangerschap beviel Layla namelijk 10 dagen te vroeg van 5 onontwikkelde kittens, van kittens die al vanaf 3 weken niet meer door waren gegroeid, naar kittens die door waren gegroeid tot zo'n 6 weken en toen zijn gestopt met groeien en overleden zijn, en zelfs tot 9 weken.... Er werd toen 1 kitten geboren dat in leven was en na enkele uren ook overleed aangezien het gewoon onmogelijk was om dit in leven te houden. want ja 10 dagen te vroeg is gewoon niet te doen :( Dit was zo'n gigantisch verdriet voor ons maar ook voor Layla om een hele bevalling te hebben en er niks aan over te houden. Maar dit was dus het verhaal van haar vorige zwangerschap. 
Toen zij dus weer zwanger werd vond ik dit ontzettend spannend, en wat was ik blij toen ze vorige week de 60 dagen voorbij was en nog steeds de kittens bij zich droeg. Maar dus op dag 63 begon de bevalling vorige week, het eerste kitten werd geboren met maar 52 gram... Ik dacht echt; ''nee hé, dit gaan we toch niet weer krijgen'' :( 52 gram...... Ik heb nog nooit een kitten erdoor gekregen van 52 gram, maar kitten 2 volgende al snel met een gewicht van 79 gram, kitten 3 was 70 gram, 4 had een gewicht van 65 gram, ook niet top maar te doen.... En het werd wel steeds beter want kitten nummer 5 werd zelfs geboren met 95 gram. Maar tot mijn grote verbazing lag het kitten van 52 gram continu al aan de tepel en volop te drinken... Ik dacht zal het dan echt? Zou ze echt wat binnen krijgen en genoeg zuigkracht hebben... Ze zag er super goed en krachtig uit, hoe mini  ze ook was. En wonder boven wonder woog ik haar een aantal uren later en was zij gewoon al 3 gram aangekomen! De dag erna ging super goed, de kittens leken zo tevreden en 's avonds ga ik altijd weer wegen. En jaaaaahoor, ze was gewoon op dag 1 weer 6 gram aangekomen net 12 uurtjes oud... Om dit verhaal niet veeeeeelste lang te maken, we zijn nu 4 dagen verder en vandaag zat ze al op 98 gram. Wat een wondertje is dit, geboren worden met 52 gram, en gewoon op eigen kracht drinken bij mama en 4 dagen later al rond de 100 gram. Ik ben zo trots op dit kleine hummeltje, maar ook op de geweldige mamapoes Layla!!!!! Want ze is zo'n top moedertje, zo goed voor haar kittens en melk als slagroom ! Ik ben zo gelukkig, dit maakt mij zo vrolijk.... Ik geniet met volle teugen van dit mooie nestje. Alle kittens doen het super en groeien heel goed. Ik hoop de komende weken alleen maar te kunnen genieten van ons huisje vol met zoveel liefde <3