S-nest

Naam

Kleur

Geslacht

Status

Barobrit's Silas

Lilac-Wit Bicolor |
BRI c03

Kater

Besproken

Barobrit's Sidney 

Lilac | BRI c

Kater

Besproken

Barobrit's Sev

Blauw-Wit Bicolor |
BRI a03

Kater

Besproken

Barobrit's
Shira

Blauw | BRI a

Poes

Blijft in de cattery


14 weken
Afgelopen week zijn de kittens verhuisd. Eergisteren Sidney die vanaf nu door het leven zal gaan als Bram. En gisteren Sev en Silas, die bij de nieuwe eigenaar de naam krijgen: Gijs en Ollie,  ze zijn samen verhuisd met z'n 2 tjes en dat is natuurlijk geweldig. Altijd fijn als kittens samen blijven! Heel veel geluk gewenst in jullie nieuwe huisjes <3 Mama Kess heeft ze gistermiddag echt wel een tijdje gemist, ze was tot op de dag van de verhuizing een geweldige moeder, de kittens lagen nog steeds een aantal keren per dag bij haar te drinken, kregen uitgebreide wasbeurten en ze heeft ze een hele tijd geroepen gisteren.. Gelukkig is dat vandaag voorbij, maaaaaaar haar docchter Shira blijft bij ons in de cattery dus gelukkig kan ze haar zolang ze dat wil nog lekker verzorgen. 


10 weken
Oepssssssssss, 10 weekjes alweer en nooit een update tussendoor op de website. Het was een ontzettende drukke periode, we zaten midden in een verbouwing thuis dus zijn we niet bezig geweest met de website. De kittens, poezen, zoontje man en alles er omheen moeten natuurlijk ook genoeg aandacht krijgen en dan staat de website natuurlijk op de laatste plek. Wel plaatsen we regelmatig filmpjes op instagram dus op die manier kunnen mensen de kittens blijven volgen. 
Maaaaar het gaat super goed met de 4-ling! Vorige week zijn ze voor de eerste keer gevaccineerd, ook zijn ze gechipt en helemaal gezond verklaard. De kerstdagen en oud en nieuw komt er natuurlijk aan, hopelijk hebben ze daar geen last van. Ze spelen de hele dag, rennen door het huis en het is heerlijk om ze weer op te zien groeien. Mama Kess zorgt ook nog steeds ontzettend goed voor haar kindjes. Blauw poesje Shira blijft lekker bij ons wonen, ze groeit zo ontzettend leuk uit en ik wilde er heel graag een blauw poesje bij. 


1 week oud
Vorige week zijn de kittens van Kess geboren. In de zomervakantie hebben we even geen kittens gehad, we wouden even wat tijd voor ons gezin om af en toe lekker even weg te kunnen in de vakantie. Des te meer verheug ik me dan weer op kittens, het begint dan weer zo te kriebelen en geniet volop van dit mooie gezonde nestje. Kess had een super bevalling, ze beviel 's avonds en was voor de nacht al klaar,4 gezonde kittens rijker <3 Ze is een top mama, de melk kwam al snel op gang en de kittens groeien als kool. Het zijn 3 katers en 1 poesje, heerlijk om weer van die kleine bolletjes in huis te hebben. Zoals we nu kunnen zien zijn het allemaal korthaartjes.