U-nest

 

Naam

Kleur

Geslacht

Status

Barobrit's U’Jip

Blauw-Wit Bicolor | BRI a03 | korthaar

Kater

Besproken

Barobrit's Uncle Djaxx 

Lilac-Wit Bicolor | 
BRI c03 | korthaar

Kater

Observatie eigen cattery

Barobrit's U’Ollie

Blauw | BRI a
korthaar

Kater

Besproken

Barobrit's Unique-Lou Lou

Blauw-Wit Bicolor 
BRI a03 || korthaar

Poes

Blijft in cattery

 

     

6 weken
De kittens zijn deze week 6 weken oud, ze zijn levendig, speels en mega lief... Echt een van m'n liefste nestjes ooit, ik ben zo verliefd op deze kittens. Ze zijn geweldig. Holly is m'n favoriete poes hier in huis, en dan heeft ze ook nog zulke leuke kindjes op de wereld gezet. Het blauw-witte poesje blijft bij ons, ze zit bewijs van spreken bijna aan ons vast geplakt, zo'n heerlijk meisje. Ze kan echt gaan zitten schreeuwen in de ren terwijl de rest aan het spelen is, wat wil ze dan? Dat wij haar op komen halen en ze bij ons in de nek/schouder kan gaan liggen om te spelen, slapen en kroelen. Ook de rest van de kittens zijn zo lief, mja wat wil je met zulke lieve ouders... Zowel papa Ó malley als Holly zijn hier mega knuffel katten. Gelukkig kunnen we nog heel wat weekjes genieten van ze !


3 weken
Daar  zijn ze dan, het nestje waar ik heeeeeeeeeeel lang naar uit heb gekeken, dit was voor mij echt een droom combi. Mijn aller liefste Holly, mijn favoriete poes hier thuis met onze geweldige lieve Ó Malley. Ze zijn al 3 weekjes, het was druk de laatste weken met 3 nestjes en dan laat ik de website links liggen. Wel plaats ik dagelijks filmpjes op instagram dus via daar kan iedereen het sowieso vologen. @cattery_barobrit
Maar het gaat goed met de kittens, het blauwe langhaar meisje voed ik volledig met de fles, ze drink ook wel bij Holly alleen niet goed.. Zij is vanaf het eerste  moment al een zorgen kitten geweest.. Ze verloor telkens de temperatuur in het begin, ze is dan ook met maar 52 gram geboren en de rest van het nest rond de 100 gram. Telkens op temperatuur krijgen en ze heeft een aantal dagen in de couveuse gelegen met af en toe lekker bij mama. Ondertussen zit ze op 200 gram maar toch blijf ik me nog best zorgen maken. Maar eens zien hoe de komende weken verder gaan en ik hoop zo dat ze sraks een sterk gezond poesje zal zijn. De rest doet het uitstekend, groeien goed, drinken super goed en af en toe zelfs met uitschieters van 30 gram per dag aankomen. Beter kan dus niet.. De kittens liggen ondertussen samen met de kittens van Wopke, en hebben dus de luxe met 2 melkbarren, beide mama's zorgen voor ze en dat is zo mooi om te zien. Ik kan niet wachten om te zien hoe ze uit gaan groeien, ze zijn nu al zo ontzettend lief en wij genieten heerlijk van dit mooie stel. We kijken uit naar de komende weken en hopelijk zit er een mooi poesje tussen voor ons, ik wilde ontzettend graag een Holly 2.0 en laat er nu net een super leuk bicolor poesje bij zitten. We zullen zien hoe ze de komende weken uit gaan groeien.